Over ons

Wij zijn een kleine cattery genaamd Ineska gelegen nabij de suikerstad Tienen. Onze namen zijn Katleen en Ines vandaar de naam van de cattery. Ikzelf, Katleen, ben opgegroeid met dieren en was er als kind al gek op.

Wij heten u van harte welkom op onze website en nodigen u uit voor een wandeling door de virtuele wereld van onze britten.

Ons doel is om gezonde, lieve en mooie britten te fokken. Gezondheid en hygiëne komen hier op de eerste plaats! Wij laten onze volwassen poezen en katers genetisch testen op HCM (hart), PKD (nieren), FIV (kattenaids) en FeLV (kattenleukemie). Elke genetische test en stamboom zijn bij ons persoonlijk in te kijken. 

Onze cattery staat onder toezicht en wordt regelmatig opgevolgd door de Faculty Of Veterinary Medicine - UGent voor verder onderzoek naar het Corona Virus.

Wij hebben britten in de kleuren blauw of lilac en in kort of langhaar.

De britten worden voor het vertrek naar hun nieuwe thuis tweemaal ontwormd, ingeënt, gechipt, gecastreerd en gesteriliseerd. Ze krijgen ook hun stamboom/gezondheidsboekje en een kittenpakket van Hills toegekend. Ook krijgen ze een kleine atentie van de cattery.

Wij lopen kattenshows, dit doe ik samen bij mijn beste vriendin Heidi Jongen. Zij heeft ook een cattery Cattery By Noedels. Zo leren we elke dag van elkaar bij.

Dit zijn wij.  Katleen & Ines

 

Rambo

Waar het allemaal mee begonnen is.

Lopke - trouwe vriend in gedachten

Raiko - Onze nieuwe vriend!

Erkenningscertificaat

Catteryregistratie

Al onze krabpalen komen van Rufi Drapaki, klik op de link voor hun website.

All our cat trees are from Rufi Drapaki, click on the link for their website.

 

Bekijk onze poezen en katers !

Contacteer ons voor meer info over onze katten en kittens.